FAQ

Wie is Tuinbankaanbieding.be?

Tuinbankaanbieding.nl is een tuinmeubelen webshop gecombineerd met een outlet shop in Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige tuinmeubelen tegen het laagste tarief van Nederland.


Hoe kan ik Tuinbankaanbieding.be bereiken?

U kunt ons altijd bereiken via ons e-mailadres info@tuinbankaanbieding.be, uw e-mail wordt dan zo spoedig mogelijk door onze medewerkers beantwoord. Voor telefonisch contact kunt u bellen met 088-8760876 of u kunt natuurlijk langskomen nze outlet shop in Eindhoven. Voor de openingstijden van onze outlet shop kunt u hier klikken.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Jazeker, u kunt uw bestelling gewoon ophalen. U kunt eenvoudig in het bestelproces aangeven of u uw bestelling thuisbezorgd wilt hebben of dat u het zelf op wilt komen halen in onze outlet shop in Eindhoven. Het product wordt dan voor u gereserveerd en u kunt het ophalen wanneer het u uitkomt. Voor de openingstijden van onze outletshop klikt u hier. Er is geen aanbetaling vereist als u uw bestelling zelf op wilt komen halen.

Wat is de levertijd als ik een bestelling plaats?

Wanneer uw betaling ontvangen is gaan wij aan de slag en heeft u uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen in huis. U krijgt binnen drie werkdagen een telefoontje van onze bezorger om af te stemmen welke dag en tijd u het beste uitkomt.

Wanneer levert Tuinbankaanbieding.be mijn bestelling?

U krijgt binnen 2 werkdagen een telefoontje van onze bezorger om af te stemmen welke dag en tijd u het beste uitkomt.

Levert Tuinsetsaanbieding.be mijn bestelling gratis thuis?
Jazeker, wij leveren door heel Nederland en België gratis bij u aan de deur. Echter, hierbij uitgesloten zijn de waddeneilanden. Het is helaas voor ons logistiek niet mogelijk om op één van de waddeneilanden te leveren.

Hoe kan ik betalen bij Tuinbankaanbieding.be?

Bij Tuinbankaanbieding.be kunt u op verschillende manieren veilig en gemakkelijk online betalen. Als Nederlandse klant kunt u bestellen via iDEAL en wanneer u uit België komt kunt u eenvoudig gebruik maken van MisterCash. Ongeacht uit welk land u komt kunt u altijd bestellen met een creditcard zoals VISA en MasterCard. Wanneer u uw bestelling graag zelf op wilt komen halen kunt u ook van bovenstaande betaalmogelijkheden gebruik maken, maar ook betalen via de pin of contant bij onze outlet shops.

  • iDEAL

  •  MisterCash

  • VISA

  •  Mastercard

 

Bij zelf ophalen:

  • Al het bovenstaande

  • Pin

  • Contant

Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief BTW?

Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Zijn de prijzen op de website inclusief of exclusief verzendkosten?

Alle productprijzen op de website zijn inclusief verzendkosten behalve de schoonmaakmiddelen. De verzendkosten worden automatisch berekend wanneer u het product wilt bestellen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Mocht u na een bestelling te hebben geplaatst deze willen annuleren, dan is dat mogelijk. U kunt dan een e-mail sturen naar info@tuinbankaanbieding.be of bellen met 088-8760876 om uw bestelling te laten annuleren. Mocht u de bestelling al ontvangen hebben dan kunt u deze in ongebruikte en onbeschadigde staat retourneren in de originele verpakking. De

Onze topmerken